Afganisztán Tálibok - A tálibok elfoglalták az elnöki palotát, kikiáltják az ... / A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel.

Afganisztán Tálibok - A tálibok elfoglalták az elnöki palotát, kikiáltják az ... / A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel.. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.

Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Eddig 2 alkalommal nézték meg.

Megöltek három civilt a tálibok Afganisztánban
Megöltek három civilt a tálibok Afganisztánban from cdn.nwmgroups.hu
Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Eddig 2 alkalommal nézték meg. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.

Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt.

A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban.

Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági.

Afganisztán: győztek és üzentek a tálibok, a nyugatiak ...
Afganisztán: győztek és üzentek a tálibok, a nyugatiak ... from stat.hirstart.hu
Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Eddig 2 alkalommal nézték meg. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki.

Eddig 2 alkalommal nézték meg.

Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg.

Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági.

Gondban Amerika: Mélyen aggasztó a tálibok gyors ...
Gondban Amerika: Mélyen aggasztó a tálibok gyors ... from ma7.sk
A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső.

Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre.

Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak.